.
 
PääsivuPääsivu  PortaaliPortaali  FAQFAQ  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Tahdotko tähän foorumiin?

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Ylläpito
Admin
Admin


Viestien lukumäärä : 7
Join date : 14.09.2008

ViestiAihe: Tahdotko tähän foorumiin?   Pe 26 Syys 2008, 07:09

Jos Tildat on vieneet sydämesi, niin olet tervetullut joukkoomme. Mutta, jotta tämä pysyisi jonkinlaisisssa aisoissa tässä muutama yleinen sääntö:

- käyttäjä tunnus aktivoidaan vasta (= pääset sitten vasta kirjoittamaan) kun olet lähettänyt pienen esittelysi itsestäsi sekä oikean nimesi ja osoitteesi ( niitä ei luovuteta muille) mailiin sillman.kati@gmail.com Jos esittelyä ei lähetetä pyynnöstä huolimatta, tunnus poistetaan.

- sen jälkeen kun pääset foorumiin, odotamme, että kirjoitat esittely osioon hieman itsestäsi, kaikkien luettavaksi jotta opimme tuntemaan sinua hieman Smile esim: ikä, perhe, tilda harrastus, muut harrastukset yms

-Täällä on käyttäydytty niin hyvin, ettei keskusteluhuin ole tarvinnut puuttua, joten sitä odotan myös sinulta.

- Ihmiset jotka eivät kirjoita tänne = nolla postausta,seuraamme heitä ja jos ei kirjoituksia tule, laitamme huomautus mailia ja vielä jos viestit pysyy nollassa, raaka käsi käy ja poistamme käyttäjän. Koska foorumiin liittyminen on myös lupaus tulla keskusteluihin mukaan. Sama koskee myös niitä, jotka todella harvoin osallistuvat foorumin keskusteluihin. Näemme tuolta, kuinka monta viestiä kukakin on kirjoittanut. Aktiivista osallistumista odotan. Muuten heilahtaa mailia fluit

- Sopimattomasta käytöksestä, riippuu minkälaista se on, poistamme käyttäjän tai pistämme bannaukseen hetkeksi. Tätä emme toivo tapahtuvan.

- Jos blogissamme Tilda addiktit on tilaa, halutessasi voit liittyä myös sinne ( 100 kirjoittajaa rajana)

-Autamme mielellämme kaikenlaisissa ongelmissa, yritämme vastata mahdollisimman pian, mutta kun tämä foorumi nyt laajenee, jaksathan odottaa vastaustamme.

KUVIEN LINKITTÄMINEN:

-suotavaa olisi että käyttäisitte kuvien linkittämiseen tänne jotain muuta paikkaa kun tämän foorumin omaa HOST IT- palvelua, esimerkiksi Photobucket on helppo ja ilmainen. Näin ollen säästäisimme foorumin tilaa.

- Niiden jäsenten, jotka eivät mahdu blogiin , voivat tänne perustaa oman valkuva gallerian VAIN jos linkität kuvat toista kautta.

TERVETULOA

:heartrose:
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Tahdotko tähän foorumiin?
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Uutiset :: SÄÄNNÖT!-
Siirry: