.
 
PääsivuPääsivu  PortaaliPortaali  FAQFAQ  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Vaihtojen säännöt, joita on noudatettava ja niihin sitoudutaan osallistuessa vaihtoon.

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Ylläpito
Admin
Admin


Viestien lukumäärä : 7
Join date : 14.09.2008

ViestiAihe: Vaihtojen säännöt, joita on noudatettava ja niihin sitoudutaan osallistuessa vaihtoon.   Pe 26 Syys 2008, 07:03

a.) Jokainen vaihtoemäntä vastaa omasta vaihdostaan. Velvollinen ilmoittamaan ongelmista ylläpitäjille.

b.) Jokainen paketti joka katoa postissa, lähettäjä on velvollinen lähettämään toisen paketin , koska harvoin posti nyt KAHTA pakettia kadottaa samalta ihmiseltä.

c.) jokainen meistä on aikuinen ihminen, ja vaihtoon osallistuessa on velvollinen ilmoittamaan ITSE paketin myöhästyisestä . Ja aikuisina ihmisinä voisimme yrittää vaihdon menevän määrä aikana perille.

d.)Jos tulee jatkuvasti myöhästymisiä tms niinko. henkilö voidaan hyllyttää vaihdoista 2kk ajaksi

e.) jokainen joka ryhtyy vaihtoon, yrittää toteuttaa vaihto pakettinsa mahdollisimman paljon saajan toiveiden mukaisesti, mutta ikinähän emme voi toista täysin miellyttää. Tehkämme siis parhaamme.

f.) jos on kyse TILDA vaihdosta, vaihdossa täytyy olla tildamaista, joko aitoa tildaa tai sen näköistä. SELVÄSTI tildan näköistä ja tyylistä. (esim jos kyse kankaasta tai hahmosta, niin pelkkä hahmo ei riitä että olisi tilda hahmo vaan vaatteet oltava tildamaisella kankaalla tehtyjä.

g.)Vaihdoille emo, tai joka ensimmäisenä saa vaihtarin, laatii kuva galleriaan tätä vaihtoa koskevan ketjun ja vaihto kuvat laitetaan sinne, ei enää vaihto ketjuihin. Niitä sitten voi vanhempia poistaa ja kuvat jää silti gallerian puolelle.

h.) Vaihdon LÄHETTÄJÄ ilmoittaa vaihdon EMOLLE kun on lähettänyt oman pakettinsa. Ja SAAJA ilmoittaa joko vaihto ketjuun tai emolle tai lähettäjälle että on SAANUT paketin.Säännöistä jos on keskusteltavaa tai kysyttävää, ota yhteys ylläpitoon rose
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Vaihtojen säännöt, joita on noudatettava ja niihin sitoudutaan osallistuessa vaihtoon.
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Uutiset :: SÄÄNNÖT!-
Siirry: